top of page
FÖRETAGET

Med ett privilegierat geografiskt läge, tretusen soltimmar om året, 85 mil strålande stränder sköljda av Atlanten, utomordentligt rik historia och gastronomi samt ett avundsvärt kulturarv erbjuder Portugal sagolika levnadsförhållanden.

Till dessa goda förutsättningar ska läggas de stora ekonomiska fördelar som nu attraherar en växande skara svenska företag och privatpersoner som väljer att förlägga sitt boende här.

 

Denna tendens ackompanjeras av Lusitan Architecture AB – en arkitektverksamhet skapad av Ola Boman - svensk arkitekt med fjorton års arbetserfarenhet i Portugal - och Ana Neiva - portugisisk arkitekt med gedigen kompetens av landets alla administrativa processer i byggbranschen från både beställarens och myndigheternas perspektiv.

 

Företaget erbjuder konsulttjänster och teknisk kompetens genom alla faser inom byggprocessen - PROJEKTERING, PROJEKTLEDNING OCH KONSTRUKTION åt företag och privatpersoner som önskar etablera sig i Portugal i skapandet av nya hem och verksamheter i en ny värld, eller till den som redan befinner sig i landet och vill byta, utöka eller förändra sina fastigheter.

bottom of page